Lægeklinikken

Vi åbnede klinikken i januar 2012. I dag består klinikken af en sygeplejerske, flere uddannelseslæger, speciallæger i almen medicin, et hold af medicinstuderende, praktisk medhjælper, rengøringspersonale og en praksismanager, der tager sig af en del af det administrative arbejde, så lægerne kan fokusere så meget tid som muligt på vores patienter.

Klinikken rummer patienter i alle aldersgrupper, børn og voksne, blandede etniciteter og generelt en stor mangfoldighed, der reflekterer det Vesterbro, som vi er så glade for.

I vores klinik tilbyder vi mange former for undersøgelser og behandlinger og foretager selv blodprøver i vores laboratorium.

Vores målsætning for klinikken handler om at forsøge at behandle ud fra en høj faglig standard. Det betyder for dig i praksis, at hvis din problemstilling er alvorlig eller kræver hurtig behandling, vil vi give dig en hurtig tid og sætte den nødvendige tid af til, at du kan blive udredt og behandlet hurtigst muligt.

Selvom vi er flere læger i samme klinik, har du, som patient med en lidelse, der kræver faste kontroller, din egen læge (fx. hvis du har forhøjet blodtryk).

De lægefaglige beslutninger tages løbende op på tværs af de behandlende læger, da vi afholder konferencer, hvor vi sammen diskuterer særlige problemstillinger for at optimere vores lægefaglige beslutninger, så du får den bedste behandling.

Du er altid velkommen til at komme hos en anden læge end den faste, hvis du føler, at der er emner, du foretrækker at tale med en anden læge om.

Klinikken er en del af Sundhedshuset Vesterbro
I Sundhedshuset Vesterbro finder du også en række andre sundhedstilbud og sundhedsprofessionelle, som vi samarbejder med i det daglige. Sundhedshuset huser bl.a. Center for Diabetes, tilbud om rygestop og genoptræningsforløb m.m.

Klinikken videreuddanner læger 
Udover os selv, Gobind og Kristian, vil du opleve, at der er flere læger i klinikken. Det er læger, som er forskellige steder i deres uddannelse, da klinikken både er med til at uddanne speciallæger i almen medicin og tager imod læger, som er blevet færdige på universitetet og skal igang med at videreuddanne sig. Derfor vil du ind i mellem se nye ansigter og blive tilbudt behandling ved en af de læger, som i kortere eller længere tid er tilknyttet klinikken. Alle læger under uddannelse superviseres dagligt af speciallægerne i klinikken, og alle de konsultationer, som uddannelseslægerne har i løbet af dagen, bliver gennemgået af os speciallæger.

Akuttid
Har du fået en akuttid, skal du forberede dig på, at der kan være ventetid! 
Du kan altid bestille tid hos en bestemt læge, men i akutte tilfælde kan det være nødvendigt at vælge den læge, som er til rådighed på det pågældende tidspunkt.

Nærhed og nærvær
Hos Lægerne i Sundhedshuset Vesterbro arbejder vi ud fra et princip om nærhed og nærvær. Vi prioriterer tillid, respekt og samarbejde med dig som patient i klinikken. Vi tager højde for de forskellige livssituationer, som vores patienter befinder sig i, men vil f.eks. altid gerne prøve at ’skubbe’ til vores patienter i forhold til livsstil gennem motiverende samtaler.

Klinikken er indrettet med gode adgangsforhold for børn og voksne, ældre og gangbesværede, der er både trapper og elevator. Der er legeområde til børnene og god plads til at komme omkring med både barnevogn og rollator.

Nyeste viden…
Hos Lægerne i Sundhedshuset Vesterbro er vi altid opdateret med den nyeste viden på området, og vi følger de seneste lægefaglige instrukser i undersøgelser og behandlinger. Vi bruger det nyeste diagnostiske udstyr og kvalitetssikrer løbende klinikkens testudstyr, så det lever op til vores krav om avancerede prøvetagninger. Udover lungefunktionsundersøgelse (puste-prøve) og hjertekardiogram (EKG) har vi også mulighed for at teste, om dit barn har væske i mellemøret.

Vi ved, at tilgængelighed hos lægen betyder rigtig meget for mange af vores patienter. Derfor er det muligt selv at bestille tid til konsultation her på hjemmesiden, selv forny den medicin du plejer at få og sende en kort besked eller stille et spørgsmål via hjemmesiden (se mere under “Log på selvbetjening”).

Mange af vores patienter har en travl hverdag, og vi ønsker ikke at opholde patienterne mere end højst nødvendigt. Til gengæld vil vi gerne se patienten i øjnene, når der skal gives svar på prøver, hvor patienten kan have behov for uddybende information omkring sin helbredstilstand.