Konsultationer

Klinikken tilbyder følgende konsultationer:

Fysisk konsultation: Her møder du op i klinikken og ser en læge eller sygeplejerske. En konsultation varer 15 minutter inklusiv journalskrivning og evt. håndtering af prøver.

Særlige konsultationer kræver længere tid og kan, efter lægens vurdering, vare op til 30 minutter. Det drejer sig f.eks. om børneundersøgelser, kirurgiske indgreb, attester fra forsikringsselskaber eller kommune samt visse samtaleforløb.

Oplever du en nyopstået problemstilling, der ikke kan vente, kan du få en akut tid på dagen. En akut konsultation er i udgangspunktet kort, ca. 10 minutter, og forbeholdt problemstillinger, der ikke kan vente. Har du fået en akut tid på dagen, skal du forberede dig på, at der kan være ventetid.

Videokonsultation: En videokonsultation foregår via appen "Min læge", som du finder på forsiden under nyttige links. Ikke alle typer konsultationer kan laves som videokonsultation, og du skal derfor ringe til os først og booke en tid til videokonsultation. Se mere om videokonsultation her.

Telefonkonsultation: Fra klokken 8-9 hver morgen på nær tirsdag, hvor det er fra klokken 13-14, kan du tale med en læge i telefonen.

E-konsultation: Via hjemmesiden (se mere under "Log på selvbetjening") kan du sende en kort besked eller stille enkle spørgsmål til læger og sygeplejersker i klinikken. Vurderer vi, at din problemstilling ikke er egnet til e-mailkonsultation, eller kræver din problemstilling fremmøde i klinikken, vil vi bede dig booke en tid i stedet for. Vi svarer e-konsultationer, så hurtigt vi kan. Du kan forvente svar i løbet af en til fem hverdage. Fra fredag formiddag og i weekenden er det ikke muligt at skrive en besked til os. E-konsultation kan på grund af svartid aldrig anvendes til akutte problemstillinger.

Konsultation hvis du er i sikringsgruppe 2
Konsultationen er som en fysisk konsultation, men koster 750,- med et tillæg for evt. prøver.